Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2022 11:36
Southampton vil forlænge leje med Chelsea-spids

Ralph Hassenhüttl kommenterer på mulighederne for forlængelse med Chelsea-lejesvenden.


Med 7 mål i 19 kampe for Southampton har Armando Broja givet sig selv et godt rygte i klubben, som han er lånt ud til. 

Og Hassenhüttl fortæller nu, at hans familie også er godt tilpas i det sydlige England. Faktisk så meget, at de håber, at han forlænger sit ophold ved sæsonens afslutning. 

Det skriver The Athletic. 

Den 20-årige lejesevend blev udlånt i sommer fra Chelsea og er hurtigt blevet en af de vigtigste spillere i Hassenhüttls trup. 

Nu er dialogen derfor åben for forlængelse: 

- Martin Semmens (Southamptons vicedirektør, red.) er i dialog med Marina Granovskaia (Chelseas forretningsdirektør, red.), og de vil ginde de rette ord og samtaler, foræller træneren og fortsætter:

- Jeg ved, at hans familie er meget, meget opsatte på, at han forbliver hos os. Og de har bekræftet, at han skal blive længere. 

Men i sidste ende kommer det an på, hvad Chelsea vil:

- Nu handler det om Chelsea, og hvad de vil. Der er mange samtaler, som skal finde sted. Men Martin er på sagen, og Broja skal bare koncentrere sig om sit spil, slutter Hassenhüttl af.

Indtil videre har den albanske angriber stadig et halvt år tilbage i klubben. Om det bliver et længere ophold, må tiden vise. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE