AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 15:25
Souness: Newcaslte-job var klart mit sværeste

66-årige Graeme Souness forstår godt, hvorfor mange trænere har haft det svært i Newcastle - i den anledning kritiserer han især Newcastles lokale medier.


Afskeden med populære Rafa Benitez samt ansættelsen af Steve Bruce i Newcastle har atter sat gang i en enorm utilfredshed på Tyneside.

Newcastle-fansene, der til hjemmekampene som regel fylder St. James' Park med omkring 52.000 siddepladser, har længet været frustreret over den for uambitiøse ledelse, hvilket i høj grad skyldes den forhadte ejer Mike Ashley.

66-årige Sky-ekspert Graeme Souness, der tidligere både har spillet og været træner i Premier League er af den opfattelse, at man heller ikke ligefrem gør livet nemmere for trænerne i klubben, hvilket går ud over det sportslige.

- Det er et meget, meget svært job. Newcastle har været et svært job i meget lang tid faktisk. Rafa formåede at stilne kritikken, men for alle andre managers har det været svært.

- Der er en frustration omkring klubben, fordi man mener, at man burde gøre det bedre. Der kommer også 50.000 hver uge, det er en stor klub. Jeg havde otte træner-jobs, og Newcastle var klart mit sværeste.

- Den lokale presse er også nogle kæmpe klaphatte. En af dem var stolte af at sige, at han havde fået fire trænere fyret. Det var så den lokale presse, som bør forsøge at fremme klubben, ikke skade den ved hver mulighed, afslutter Souness kritisk.

Souness nåede at stå i spidsen for klubber som Liverpool, Rangers og Galatasaray.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED