Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 21:45
Son: Mourinho er misforstået

Tottenham-spilleren Son Heung-min mener, at folk misforstår José Mourinhos tilgang og sult efter at vinde


José Mourinho blev i november sidste år hentet til Tottenham for at skaffe de manglende trofæer til klubben, og efter en fornuftig start på den nye sæson har det fået eksperter til at nævne Tottenham som underdogs til titlen. 

Tottenham-angriberen Son Heung-min fortæller til Goal.com, hvordan folk udefra ofte misforstår Mourinhos intense tilgang og sult efter trofæer:

- Mange udefra misforstår ham. Måske har de en anden vurdering af, hvordan han er, men vi ser ham hver dag, og det er en god atmosfære på træningsbanen. 

Son fortæller om den vindermentalitet, Mourinho har medbragt til klubben: 

- Han har et vindermentalitet, som han overfører til os spillere. Vi tror på, at han kan bringe succes til klubben og tage os til det næste niveau. 

- Sidste sæson var svær med alle de skader, der ramte os, men vi er startet sæsonen rigtig godt, og jeg vil bare fortsætte den gode stime og opnå succes med ham (Mourinho red.)

Son har fået en forrygende start på sæsonen med syv mål og to assist efter de første to kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED