Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2021 14:39
Solskjær vil have Rashford til at prioritere fodbold

Ole Gunnar Solskjær opfordrer Marcus Rashford til at bruge mere tid på at spille fodbold, for så kan han hæve sit niveau yderligere.


Marcus Rashford kan få sine første minutter på banen for Manchester United i dag efter at have genoptrænet fra en skulderskade, og Ole Gunnar Solskjær glæder sig naturligvis over at have englænderen tilbage.

Men samtidig ønsker Manchester United-manageren også, at Rashford nu lægger sine kræfter i at udfolde sine kvaliteter på banen – og ikke uden for, hvor han gennem de seneste år har ydet et stort arbejde for at hjælpe fattige børn.

- Jeg ved, at vi vil se det bedste fra Marcus i de kommende år. Han har præsteret fantastiske ting i en ung alder, men nu kommer han ind i den bedste alder for en fodboldspiller, og han lærer og bliver mere erfaren, siger Solskjær ifølge Goal.

- Han har tid til at reflektere over, hvad han har gjort uden for banen, fordi han har gjort nogle fantastiske ting. Nu skal han måske prioritere sin fodbold og fokusere på fodbold, for der venter ham en udfordring her i Manchester United.

Rashford har for nylig gjort det klart, at han ikke kun vil koncentrere sig om at spille fodbold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE