Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 14:41
Solskjær vil gøre som Klopp: United-stjerne får forbud

Ole Gunnar Solskjær har tilsyneladende tænkt sig at gøre det samme som Jürgen Klopp.


Bruno Fernandes skal nok ikke regne med at skulle repræsentere sit land senere på måneden, når der skal spilles kvalifikationskampe til VM.

Manchester United har nemlig muligheden for at nægte midtbanespilleren at tage af sted med det portugisiske landshold, og det er ganske sandsynligt, at Ole Gunnar Solskjær vil gøre brug af den mulighed for at undgå, at stjernespilleren skal i karantæne efterfølgende.

- Vi har ikke sat os ned og truffet en beslutning, men det giver ikke mening at miste din spiller til ti dage i isolation, siger Solskjær ifølge Goal.

- Vi er dem, der betaler spillerne, og som jeg forstår det, har FIFA lavet reglerne sådan, at spillerne ikke skal have lov til at rejse.

Portugal skal møde Aserbajdsjan den 24. marts og Serbien den 27. marts, og da Portugal er på Storbritanniens liste over røde rejselande, vil Fernandes misse kampene mod Brighton og Tottenham i starten af april.

Det ønsker Manchester United-manageren næppe, eftersom Fernandes har været klubbens vel nok bedste spiller denne sæson med 22 mål og 13 assists.

Tidligere på ugen har Jürgen Klopp også meddelt, at man i Liverpool vil nægte flere spillere at rejse afsted med landsholdet senere på måneden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED