Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 17:39
Solskjær tror ikke på United-sejr mod Liverpool: Vil være et chok

Ole Gunnar Solskjær mener, at det vil være en kæmpe overraskelse, hvis Manchester United slår Liverpool på Anfield i weekenden.


Liverpool har ikke tabt en Premier League-kamp på hjemmebane siden april 2017, men søndag skal et formstærkt Manchester United-mandskab forsøge at bryde den imponerende stime.

Men selvom Manchester United lige nu er nummer et i tabellen og på det seneste har præsteret bedre end Liverpool, tror Ole Gunnar Solskjær ikke på, at sit mandskab kan levere tre point på Anfield.

- Hvis man ser på de seneste par sæsoner, vil jeg mene, at det vil være en forstyrrelse og et kæmpe chok, siger United-manageren ifølge The Telegraph.

- Vores position i øjeblikket er et produkt af alt det hårde arbejde, vi har udført på træningsbanen, og hvad spillerne præsterer hver eneste dag, og vi fortjener formentlig at være, hvor vi er lige nu.

- Men jeg tror ikke, at mange ville have tænkt på et andet ord end forstyrrelse, hvis vi slog Liverpool på Anfield for seks uger siden. Men vi ser frem til kampen og håber, at vi kan skabe en forstyrrelse.

De to mandskaber tørner sammen søndag eftermiddag klokken 17.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED