Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 18:24
Solskjær taler ud efter fyring: Håber klubben er i bedre tilstand nu end før

Ole Gunnar Solskjær har givet et langt interview til Manchester Uniteds hjemmeside efter sin fyring.


Tidligere i dag blev Ole Gunnar Solskjær fyret i Manchester United.

Nu har han givet et interview på klubbens hjemmeside, hvor han slår fast, at han håber, at klubben får enorm succes, når den nye manager bliver udpeget.

- Det her job er ikke for alle. Jeg har fået muligheden, og jeg er så beæret og priviligeret over at have fået den tillid til at tage klubben videre. Jeg håber, at jeg forlader klubben i en bedre tilstand, end da jeg kom til. 

- Som jeg har sagt mange gange, så har jeg fået opbakning. Bestyrelsen og ejerne har støttet mig i form af at købe gode spillere, og jeg tror, eller jeg ved, at jeg forlader klubben med en bedre trup.

- Jeg forlader fordøren, fordi jeg tror, at alle ved, jeg har givet alt. Denne klub betyder alt for mig, og sammen er vi et godt match, men desværre kunne jeg ikke få de ønskede resultater, og det er på tide for mig at træde til side. 

- Nu skal jeg bruge noget tid med familien. Det har nok været det sværeste under pandemien, hvor det i Norge har været åbent, mens alt her i England har været lukket. Min familie flyttede tilbage til Norge, så vi levede hver for sig. Så nu skal jeg bruge noget tid med dem.

- Så vil jeg selvfølgelig se holdet spillet, og når den næste manager kommer ind, så støtter jeg ham. Jeg vil have, at han skal have succes, og forhåbentlig har jeg skabt et fundament til det, fordi jeg ved, at jeg er god til det jeg laver, lyder det fra nordmanden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE