AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 18:43
Solskjær svarer på Freds beskyldninger: Bare rolig

Der er ingen bekymringer fra Ole Gunnar Solskjærs side efter beskyldninger fra Fred om, at spillerne i Manchester United er for forfængelige.


- Forfængelighed er også et problem.

Sådan lød det tidligere på ugen fra Fred i et interview med et brasiliansk medie, og det skabte opsigt. Men selvom brasilianeren desuden også klagede over manglede sammenhold i truppen, er det ikke noget, der lader til at gå Ole Gunnar Solskjær på.

Manchester United-manageren blev forholdt Freds interview på dagens pressemøde, men her tog nordmanden det ganske roligt.

- Holdet holder sammen. Bare rolig. Jeg har ikke set interviewet. Jeg forstår ikke, hvad han siger. Jeg har set, at han har siddet i sit køkken (hvor interviewet fandt sted, red.), sagde Solskjær.

- Fred ved, at holdet vil give alt og holde sammen. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal tolke, hvad han sagde, men der er ingen problemer med Fred eller holdet.

I løbet af den seneste tid har Fred løftet sit niveau, og han blev i januar kåret til Månedens Spiller i Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED