AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2019 14:31
Solskjær sigter efter Cup-triumf: Vi vinder ikke Premier League

Manchester United-træneren har helt opgivet at vinde mesterskabet, men håber på, at man kan tilføje sølvtøj til klubbens trofækabinet denne sæson.


Man kan næsten snakke om, at der er to forskellige udgaver af Manchester United.

Dét, der spiller i Premier League, er tættere på nedrykningsstregen end top fire, og kun har vundet tre kampe denne, og så dét, der torsdag gik videre i Europa League, og er nået kvartfinalen i League Cuppen.

Spillet har måske ikke været sprudlende, men Ole Gunnar Solskjær håber på, at holdets fine form i Cup-turneringerne kan omsættes til sølvtøj.  For Premier League vinder Manchester United ikke i denne sæson.

- Jeg har ikke lyst til at stoppe med at vinde i cup-turneringerne, for Premier League-trofæet er uden for vores rækkevidde. Vi er for langt efter topholdene, sagde nordmanden til fredagens pressemøde.

Det er dog ikke ensbetydende med, at han helt har opgivet at opnå resultater i Premier League, men byder muligheden for at vinde et trofæ sig, så går The Red Devils efter det.

- Ethvert trofæ, som vi kan få fingrene i, er noget, vi går efter, men det er selvfølgelig ikke lig med, at vi ikke skal forbedre vores form i ligaen, sagde Solskjær.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED