AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 21:50
Solskjær sammenligner stortalent med Rooney

Forventningerne til Mason Greenwood er ikke blevet mindre, efter Ole Gunnar Solskjær har sammenlignet den unge angriber med Wayne Rooney.


Manchester United har en ny stjerneangriber i svøb.

Efterhånden må det stå ret klart, at Mason Greenwood besidder et enormt potentiale. Det beviste han blandt andet torsdag aften i 4-0-sejren mod AZ Alkmaar, hvor han blev den yngste Manchester United-spiller til at score to mål i en europæisk kamp.

Og hos Ole Gunnar Solskjær bliver der ikke lagt skjul på, at han ser et lysende talent i den 18-årige angriber, som endda bliver sammenlignet med en af klubbens bedste angribere nogensinde.

- Jeg har set et par gode, unge spillere. Jeg spillede sammen med Wayne Rooney, men i forhold til naturlige afslutningsfærdigheder er Mason en af de bedste, jeg har set, fortæller Manchester United-manageren ifølge talkSPORT.

Mason Greenwood er nu noteret for seks mål for De Røde Djævle.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED