AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2019 18:41
Solskjær: Rashford kan være ude længe

Søndag eftermiddag var en skidt dag på kontoret for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, hvor de tabte 2-0 til West Ham og måtte se Marcus Rashford udgå med en skade.


Ole Gunnar Solskjær frygter, at Marcus Rashford skal være længe på sidelinjen med den lyskeskade, han pådrog sig i nederlaget til West Ham.

Marcus Rashford humpede fra banen i anden halvleg med ca. 30 minutter tilbage af opgøret, hvor United derfor var nødt til at bruge Jesse Lingard som deres frontangriber.

Mason Greenwood var ikke med til kampen på grund af sygdom, og derudover sidder Paul Pogba, Anthony Martial og Luke Shaw blandt andet ude med skader.

Solskjær håber, at Greenwood eller Martial bliver klar til Carabao Cup-opgøret mod Rochdale onsdag på Old Trafford, og han forventer, at begge bliver klar til næste mandags opgør mod Arsenal.

- Vi vil scanne Rashford i morgen, sagde Solskjær ifølge ESPN.

- Han mærkede noget i lysken, så han er formentlig ude et stykke tid. Jeg kan opdatere jer senere, når jeg ved mere.

- Det er bare et af de øjeblikke. De sidste mange år har vi haft mange skader til centrale forsvarsspillere. I øjeblikket er det angriberne. Forhåbentlig bliver både Mason og Anthony klar til Arsenal og en af dem til kampen mod Rochdale.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED