AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 11:24
Solskjær: PSG-møde giver mig gåsehud

Ole Gunnar Solskjær er spændt på Manchester Uniteds møde med PSG i Champions League, men nordmanden føler, at man kan slå alle hold i verden.


Ole Gunnar Solskjær står over for sin formentlig sværeste opgave, når Manchester United tirsdag møder PSG i den første af to kampe i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Da lodtrækningen til knockout-kampene fandt sted, var Solskjær endnu ikke blevet ansat i United, og nordmanden afslører, at det gav ham gåsehud at tænke på, at det nu var hans opgave at føre De Røde Djævle til sejr mod de franske mestre.

- Jeg tænkte: "Wow, sikke en udfordring." To eller tre dage senere var jeg en del af det. Pludselig var det min udfordring, og jeg kan sige jer, at jeg fik gåsehud. Det bliver en fantastisk aften under stadionlamperne. Fansene er klar, og det bliver samtidig en ny udfordring for PSG. De har været i England, men de har ikke været på Old Trafford, har de?

Nordmanden er dog stadig af den overbevisning af Thomas Tüchels mandskab er favoritter, selvom han føler, at United kan slå alle hold i verden på nuværende tidspunkt.

- Da der blev trukket lod, var de favoritter. Indtil vi har spillet mod PSG, kan man sige, at vi stadig er underdogs, men lige nu føler vi, at vi kan slå alle og enhver, fortæller han til The Guardian.

Solskjær og co. vandt lørdag 3-0 ude over Fulham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED