AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 13:25
Solskjær om Real Madrid-rygter: Pogba er fokuseret på United

Ole Gunnar Solskjær slår fast, at Paul Pogba er fuldt fokuseret på at levere varen for Manchester United.


Paul Pogba havde en svær sæsonstart under José Mourinho, men med Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen har det været en fryd for øjet at se den franske midtbanespiller i aktion. 

Pogba har således leveret et hav af mål og assists under Solskjærs ledelse, men det seneste stykke tid har han ikke spillet på vanligt niveau. 

De svigtende præstationer er kommet samtidig med, at rygterne om et sommerskifte til Real Madrid er taget til, men Solskjær er ikke bekymret for franskmandens fokus: 

- Paul har altid været positiv, når jeg har snakket med ham, og det har ikke ændret sig. Han er fokuseret på at præstere, og han er en stolt spiller, der altid yder sit bedste, udtaler Solskjær ifølge Sky Sports. 

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2021, og det vil derfor næppe være billigt for Real Madrid at lokke ham væk fra Old Trafford. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED