Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 18:28
Solskjær: Mesterskabet er ikke afgjort endnu

Ole Gunnar Solskjær giver ikke op i mesterskabskampen og siger, at der altid kan ske noget.


I slutningen af november var Manchester City blot nummer 13 i Premier League, men nu er Pep Guardiolas på en suveræn førsteplads med ti point ned til Manchester United og på sikker kurs mod mesterskabet.

Det skulle man i hvert fald tro.

For The Citizens har vundet de seneste 18 kampe på stribe, og der er ikke noget, der tyder på, at der pludselig skal komme grus i maskineriet.

Alligevel mener Ole Gunnar Solskjær dog ikke, at løbet er kørt for Manchester United.

- Jeg kommer altid til at sige aldrig, før det er forbi. Vi har set så mange eksempler på hold, der har hængt i og fortsat med at gøre deres arbejde, sagde Solskjær ifølge Goal efter søndagens sejr mod Newcastle.

- Der kan ske noget. Det er ikke noget, vi tænker over. Vi tænker kun over vores egne præstationer. Det er det eneste, vi kan kontrollere. Vi har masser at spille for, og som hold har vi mange ting at forbedre.

Der resterer fortsat 13 runder af sæsonen, og der venter et indbyrdes opgør mellem de to Manchester-klubber den 7. marts.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED