Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 11:16
Solskjær krydser fingre: Denne United-profil skal vække offensiven til live

Manchester United-træneren sætter sin lid til, at klubbens unge stortalent kan give offensiven den kynisme, som man har savnet i denne sæson.


Giv Mason Greenwood en chance, så er der stor sandsynlighed for, at den 19-årige angriber omsætter den til mål. Sådan fungrede det i hvert fald for Manchester United under Project Restart sidste sæson, og sådan håber Ole Gunnar Solskjær, at det bliver igen.

For Manchester United har set uskarpe ud i flere af sæsonstartens kampe. Senest brændte både Marcus Rashford og Anthony Martial to kæmpemæssige chancer mod West Brom, og i kølvandet på kampen udtalte Paul Scholes, at The Red Devils er ALT for afhængige af Bruno Fernandes.

Solskjær har dog en forhåbning om, at Greenwood, der har misset de seneste to kampe med sygdom, kan bringe noget kynisme tilbage i offensiven.

- Vi bliver nødt til at blive bedre. Vi skal have mere flow og rytme i vores spil, være mere kliniske og udnytte chancerne, vi får, siger Solskjær ifølge The Independent før tirsdagens kamp mod Istanbul Basaksehir.

- Vi ser frem til at have Mason tilbage, frisk og udhvilet, så vi forhåbentligt kan ramme samme form, som vi gjorde mod slutningen af sidste sæson.

Greenwood scorede 17 mål i alle turneringer for The Red Devils sidste sæson, men har kun fundet netmaskerne to gange hidtil i denne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED