AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 09:45
Solskjær har fuld opbakning: Der er masser af penge til transfers

Ole Gunnar Solskjær føler sig helt sikker i managersædet på Old Trafford og slår fast, at der er penge til at handle for.


Efter dårligste Premier League-start i 30 år er der stor pres på Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær.

Trods spekulationer i de engelske medier om nordmandens fremtid i klubben er han overbevist om, at han sidder sikkert i jobbet som manager.

- Vi har en plan klar for fremtiden. Jeg har fået jobbet, og hvis man taber en kamp eller to, ringer man ikke og forhører sig om man er sikker. En plan er på plads, og jeg er sikker på, at i min tid her i klubben er strukturen den rette, og det er altid manageren, der har det sidste ord, siger Solskjær til Sky Sports.

Flere spillere bliver rygtet til Old Trafford, og Ole Gunnar Solskjær slår fast, at økonomien er til at handle.

- Pengene er der. Vi har været tæt på et par spillere, men det man skal ikke handle, hvis man ikke kan få de rigtige spiller. Der er penge til at handle i januar og til sommer. 

- Vi havde udpeget vores mål, men lige før transfervinduet sluttede, var de rigtige spillere ikke på markedet. Vi er klar til at investere, hvis de rigtige spillere er tilgængelige, lyder det fra Solskjær.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED