AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 20:35
Solskjær giver de unge blod på tanden: De fleste bliver her og får chancen

Ole Gunnar Solskjær indikerer, at mange af de unge, talentfulde Manchester United-spillere får lov til at blive i klubben for at gribe chancen.


Siden Ole Gunnar Solskjær overtog sædet på Old Trafford, har nordmanden givet chancen til flere af klubbens unge håb. 

Mason Greenwood blev i sæsonens sidste kamp den yngste nogensinde til at starte for klubben i Premier League, mens Tahith Chong, Angel Gomes og James Garner også har fået spilletid under Solskjær. 

Disse spillere kan formentlig se frem til mere spilletid i næste sæson, da Solskjær ikke nødvendigvis har lyst til at udleje alle de unge spillere. 

- Jeg må sige, at det ville selvfølgelig være rart for dem (de unge, red.), hvis de spillede et sted en hel sæson, men måske er det bedst for dem at være her og træne med de bedste spillere i verden, sagde den norske manager ifølge Sky Sports

- Vi har en god historik i dette miljø ved at gøre dem til gode spillere, men vi har også mange eksempler på, at vi har sendt dem ud på lån i et år, og de er vendt tilbage som mænd. 

- Lad os se, hvad vi beslutter os for med disse drenge, men jeg ser gerne, at de fleste bliver her og får chancen næste år. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED