AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 15:02
Solskjær: Fansene mener ikke, jeg skal gøre noget anderledes

Ole Gunnar Solskjær er overbevist om, at han har opbakning fra Manchester United-fansene, som forstår nordmandens plan for klubben.


Som manager skal man have selvtillid. Det har Ole Gunnar Solskjær, selvom Manchester United har fået den værste start i ligaen i 31 år.

Nordmanden, som efter en forrygende start som manager for De Røde Djævle, ikke just har fået mange roser for sine resultater gennem de seneste måneder, er dog slet ikke i tvivl om, at han stadig har opbakning fra klubbens fans.

- Jeg kan kun tage udgangspunkt i de fans, jeg har mødt. Der er ikke mange, jeg har mødt, som har sagt, at jeg skal gøre noget anderledes. De kan se, hvad vi forsøger at gøre, fortæller han til Sky Sports.

- De ved, at der bliver gjort et stort stykke arbejde bag kulisserne. Vi har forsøgt at få en kultur ind i holdet. Vi har bare brug for resultater. Det er beviset for os. De seks kampe, vi har spillet uafgjort i år, har jeg følt, vi skulle have vundet.

I aften skal Manchester United på en svær opgave mod Tottenham, der med José Mourinho som manager har vundet de første tre opgør.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED