AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:12:2019 11:31
Solskjær får den kolde skulder: Eriksen afviser Manchester United for anden gang

Christian Eriksen skulle afvise ethvert forsøg, Manchester United måtte prøve på at signe ham denne januar.


Ole Gunnar Solskjær og Manchester United forsøgte i sommer at hente Christian Eriksen til Old Trafford, men blev afvist.

Og det bliver The Red Devils igen, hvis man forsøger sig denne januar. Det skriver Daily Star denne søndag.

Daniel Levy, Tottenhams bestyrelsesformand, udtalte tidligere på ugen, at Tottenham ikke havde nogle problem med at sælge til en direkte rival i Premier League.

Det kunne måske have fået Manchester Uniteds forhåbninger om en mulig handel op, men den danske playmaker ønsker ikke at skifte til klubben.

Faktisk satser Eriksen ikke på at blive solgt til nogen denne januar, da han ved, at han vil være langt mere attraktiv for Real Madrid og Juventus, når han til sommer kan skifte på en fri transfer.

José Mourinho udtalte ellers så sent som lørdag, at han håber på, Eriksen forlænger ligesom holdkammeraten Toby Alderweireld, men det virker tvivlsomt, at det skulle ske.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED