AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 11:41
Solskjær: Det ender ikke ligesom med Mourinho

Selvom norske Ole Gunnar Solskjær er under pres, mener han ikke, at han ender sin Manchester United-karriere ligesom José Mourinho.


Under fredagens pressemøde var spørgsmålene mange til Ole Gunnar Solskjær, og et af dem gik – ikke overraskende – på en sammenligning med Uniteds tidligere manager, José Mourinho.

Til det svarede Solskjær, at han ikke tror på, at hans hold vil knække helt sammen i december, ligesom José Mourinhos mandskab gjorde det.

Om jobbet som Manchester United-manager sagde Solskjær:

- Jeg har aldrig følt, at jobbet var for stort til mig. Jeg er overbevist om, at det, vi prøver at skabe, er godt, og jeg stoler på min trænerstab. Jeg har været meget imponeret, sagde nordmanden på fredagens pressemøde.

Derudover så den tidligere Champions League-kampvinder frem til weekendens opgør mod rivalerne fra Liverpool.

- Det er en stor kamp, og det er chance for dem til at – ligesom jeg selv gjorde et par gange – at score et mål og komme i historiebøgerne, sagde nordmanden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED