Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 15:52
Solskjær: Bænkplads til van de Beek vidner om truppens dybde

Donny van de Beek har ikke fået mange minutter siden skiftet til Manchester United, men Ole Gunnar Solskjær bekræfter endnu engang, at han bestemt indgår i planerne


Både fans og eksperter er begyndt at undre sig gevaldigt over Donny van de Beeks situation i Manchester United. Hollænderen blev hentet fra Ajax denne sommer for 300 millioner kroner, men er kun blevet brugt yderst sparsomt af manager Ole Gunnar Solskjær. 

Nordmanden afviser dog tirsdag endnu engang alt snak om, at der skulle være problemer.

- Når spillere kommer til en ny klub og en ny liga, så vil det altid tage tid at tilpasse sig, udtaler Solskjær ifølge Sky Sports.

- Når Donny har spillet, så har han gjort det rigtig godt. Det siger meget om truppens dybde og kvalitet, at vi ikke behøver bruge ham hver gang. Det siger også meget om vores ambitioner.

- Donny kommer til at spille en stor, stor rolle i år. Jeg ved godt, at samtaleemnet lige nu er Donny van de Beek, tilføjer manageren, der dog ikke antyder om midtbanespilleren kommer i aktion mod RB Leipzig i Champions League onsdag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED