Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2021 12:40
Solskjær åbner døren for landsmand: Jeg holder kontakt med Håland

Ole Gunnar Solskjær fortæller selv, at han har fastholdt kontakten med sin tidligere spiller Erling Braut Håland.


20-årige Erling Braut Håland har været en kæmpe succes, efter Dortmund hentede normanden til klubben i januar sidste år.

43 mål i 43 kampe er det blevet til for den store angriber, der først lige er strøget forbi teenageåerene, hvilket naturligvis er noget, der skaber interesse fra verdens største klubber,

Det gælder specielt United-træner Ole Gunnar Solskjær, der først og fremmest er landsmand med den lovende angriber, mens han endda også tidligere har ageret træner for spilleren.

Dette udfoldte sig i løbet af deres fælles tid i norske Molde.

Derfra har Solskjær og Håland også startet en relation, som de stadig holder ved lige den dag i dag, afslørede Solskjær ved dagens pressekonference.

- Når du har drenge og spillere i gennem som træner, så bliver man helt naturligt ved med at følge dem, indledte Solskjær om sin relation med Håland.

- Det er fantastisk at se, hvilken spiller han har udviklet sig til at være samt, hvor hårdt han hele tiden arbejder på at forbedre sig. Nu spiller han for Dortmund, og vi ønsker ham kun det bedste der. 

Dog er genforenelse med Håland ikke noget, Solskjær helt vil udelukke:

- Du ved godt, at jeg ikke kan snakke sådan om ham af respekt for Dortmund. Men på den anden side, hvem var ikke interesseret i ham sidste vinter. Enhver klub ønsker at hente verdens bedste spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED