AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 22:15
Solidt statement: Spurs er på nippet til at hente Ndombélé

Tottenham er ved at nærme sig sommerens første signing, og det kan blive en ganske stor en af slagsen.


Tidligere i dag kunne Lyon-præsidenten, Jean-Michel Aulas, fortælle, at Tanguy Ndombélé har bedt om at komme væk fra den franske klub, og han sagde samtidig, at det også kunne komme til at ske. Og måske er det endda slet ikke så langt fra at blive en realitet.

Tottenham er angiveligt tæt på at kunne hente franskmanden til klubben. Det rapporterer Gianluca Di Marzio, som normalvis regnes som en ganske troværdig og velanset journalist.

I de seneste to transfervinduer har Tottenham ikke handlet ind, men det er der tæt på at blive lavet om på nu. For the Lilywhites er på nippet til at blive enig med Lyon, der ventes at modtage i omegnen af 465 millioner kroner – plus diverse bonusser – for landsholdsspilleren.

Endnu mangler der dog et par detaljer, der skal falde på plads, inden Lyon-profilen kan tage til England og gennemføre lægetjekket og underskrive en kontrakt med London-klubben.

Hvis det lykkes for Tottenham at lande Tanguy Ndombélé vil det sende et solidt statement til de øvrige topklubber i Premier League, for franskmanden har været i søgelyset hos nogle af Europas største klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED