AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 13:52
Solanke: Sanchos skifte til Dortmund inspirerer andre unge spillere

Dominic Solanke mener, at Jadon Sanchos skifte til Tyskland er inspirerende for andre unge spillere i storklubber, der ønsker mere spilletid.


Dominc Solanke skiftede i januar fra Liverpool til Bournemouth i en handel på 19 millioner pund.

Solanke nåede 27 optrædener for Liverpool, men han kunne ikke spille sig på holdet under Jürgen Klopp i denne sæson.

I et interview med Sky Sports fortæller Solanke, at han blev inspireret til skiftet af Jadon Sancho, der har fundet stor succes i Dortmund, som han skiftede til fra Manchester City i 2017.

- Sanchos skifte har påvirket alle, siger Solanke i interviewet.

- Når man som ung spiller ser anden ung spiller lykkes med det, så får man tro på, at man også selv kan gøre det.

- Sancho gør det godt i Tyskland, og der er mange andre spillere, der vil forsøge at eftergøre det. Især eftersom det har fået ham ind på det engelske landshold.

Chelseas kanstspiller Callum Hudson-Odoi kunne være den næste unge spiller, der forlader en stor engelsk klub til fordel for Bundesligaen i jagten på fast spilletid.

Chelsea-spilleren er i de engelske medier blevet kraftigt kædet sammen med et skifte til Bayern München i dette transfervindue.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED