AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 12:42
Sørloth håber på chancen: Det er kedeligt på bænken

Alexander Sørloth er meget træt af at se kampene fra bænken, men håber snart på at få chancen fra start.


I januar skiftede Alexander Sørloth tilstedeværelsen i FC Midtjylland ud med Crystal Palace.

Det bliver dog ikke til meget spilletid for den norske angriber, og i denne sæson er blevet til syv indskiftninger med et samlet antal spilleminutter på 81. 

Christian Benteke er i øjeblikket ude med en skade, og Alexander Sørloth håber på at få chancen.

- Der er fortsat lidt tid til januarvinduet, og vi har et par skader i truppen, så der er ikke så mange angribere. Jeg ved ikke, hvordan de tænker, men det er kedeligt at sidde på bænken. Det er ikke i min interesse, siger Alexander Sørloth til VG og tilføjer:

- Der er stadig masser af kampe. Jeg håber at få chancen lidt oftere og udnytte dem, og så må vi tage januar, som det kommer. Det er meget frustrerende at sidde på bænken, især når jeg er ung og sulten på at vise, hvor god jer er. Jeg kom til Palace med høj selvtillid, så det er lidt en kontrast, slutter Sørloth.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED