Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2021 09:06
Søndagens rygtebørs: Coutinho alligevel til Premier League?

Vi er klar med en ny omgang rygter, denne første søndag i advent.


Fiorentina forlanger næsten 500 millioner kroner for guldfrø
Kilde: Daily Mail
 
Fiorentina har smækket et prisskilt, der lyder på 55 millioner pund (482 millioner kroner) på klubbens unge komet Dusan Vlahovic. Der er flittig interesse for den serbiske angriber, og det skorter ikke på henvendelserne. Med den pris håber La Viola dog, at man kan skræmme potentielle købere væk, herunder Manchester United.
 
Real Madrid har ingen planer om Paul Pogba
Kilde: Marca
 
Et af de helt store rygter, der i nogle år er blevet ved med at gå igen, er det om Paul Pogba og Real Madrid. Selv da franskmanden tørnede ud for Juventus, blev han sat i forbindelse med et skifte til den spanske hovedstad. Det bliver dog imidlertid ikke til noget. I hvert fald ikke næste sommer. Om en anden klub i stedet venter, melder historien intet om.
 
Barcelona-playmaker til Newcastle?
Kilde: El Nacional
 
Selvom han i første omgang afviste henvendelsen fra nyrige Newcastle, så kan Barcelonas 29-årige brasilianske playmaker, Philippe Coutinho, endog alligevel være på vej til det nordøstlige England. Både Coutinho og Barcelona har nemlig fået nok af hinanden. Spilleren selv mener, han fortjener flere chancer, mens klubben mener, at han har fået sine chancer, og at han absolut ikke lever op til sine lønkrav.
 
En eller to spillere på vej til Villa
Kilde: Birmingham Mail
 
Steven Gerrard får lov til at sætte sit præg på sin nye klub, Aston Villa, i det kommende transfervindue. Det fortæller klubbens administrerende direktør, Christian Parlow, til lokalmediet Birmingham Mail, hvor han i et interview fortæller, at en eller to spillere kan være på vej til Birmingham-klubben. Han sætter dog ikke navn på, hvem der eventuelt måtte være på vej til Villa Park. Siden Gerrard overtog styringen, har klubben vundet to kampe ud af to mulige.
 
Opdateres...
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE