AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 16:34
Snedige Klopp: Derfor påvirker tomme tribuner mig ikke

Liverpools Jürgen Klopp har et trick, der gør, at han ikke bliver påvirket af de tomme tribuner, når han ser Bundesliga.


Bundesligaen blev genoptaget i den forgangne weekend, men det var uden tilskuere på lægterne, hvilket formentlig bliver billedet i resten af sæsonen i de store ligaer. 

Uden fans på stadion har stemningen naturligvis ikke været den samme til kampene, men Liverpool-manager Jürgen Klopp blev ikke påvirket af de tomme tribuner, da han i weekenden så bold fra hjemlandet. 

Han havde således et trick i ærmet, der gjorde, at han ikke bemærkede den larmende stilhed på lægterne: 

- På ét punkt er jeg en mærkelig person. Når jeg ser andre fodboldkampe end Liverpools, plejer jeg at slå lyden fra, da jeg ikke gider høre på kommentatorerne. Jeg er udelukkende interesseret i spillet, siger tyskeren til Liverpools officielle hjemmeside. 

Klopp foretrækker naturligvis fyldte stadions, men han prøver at se positivt på tingene: 

- Fodbold er selvfølgelig ikke det samme uden fansene på stadion, men hvorfor skal vi blive ved med at nævne det? Vi elsker alle, når fansene hepper på os, men det kan ikke lade sig gøre. Hvorfor skal vi altid bruge tid på noget, som vi ikke kan få lige nu?

- I Tyskland er det muligt at spille for tomme tribuner, og her har kampene været virkelig gode med flotte mål. 

Det er stadigvæk ikke blevet bekræftet, hvornår Premier League-sæsonen bliver genoptaget, men det bliver med al sandsynlighed for tomme tribuner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED