AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 16:09
Smukt: Kovacic forklarer speciel jubelscene

Mateo Kovacic afslører nu, hvad der ligger til grund for hans noget specielle jubelscene.


Mateo Kovacic har i mange år haft svært ved at prikke hul på målbylden, men kroaten har i den seneste tid scoret hele to gange for Chelsea.

Begge mål er blevet fejret med en speciel jubelscene, hvor Kovacic har taget den ene tommelfinger op til næsen, og der har været spekuleret en del i, hvad jubelscenen betød. 

Forud for Chelseas opgør mod Lille har den kroatiske midtbanespiller så endelig afsløret, hvad der ligger til grund for jubelscenen: 

- Den er tilegnet mine niecer. Jeg har to niecer. Den ene har downs syndrom, og de laver ofte den gestikulation sammen med mig, fortæller han til Chelseas officielle hjemmeside. 

- Det er dejligt, når du scorer og kan fejre det med familien. De har ventet længe på det, men jeg håber, at jeg nu kan fortsætte med at score. 

Inden kroatens mål mod Valencia havde han ikke scoret siden 29. januar 2017, hvor han scorede for Real Madrid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED