AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2022 23:58
Slet ikke første gang: Baneløberen i Qatar er en 'kendt baneløber'

Baneløberen i mandagens VM-kamp er en velkendt herre, når det kommer til at løbe på banen som tilskuer.


I et splitsekund kunne man se en baneløber, der løb med et regnbueflag, i kampen mellem Portugal og Uruguay.

Der gik ikke lang tid, før der var mange billeder i pressen af baneløberen, som er gået verden rundt.

Men var det blot en tilfældig mand, der løb på banen med de forskellige budskaber? Nej.

Navnet er Mario Ferri, og han er en velkendt herre i Italien, hvor han flere gange har løbet på banen. Han går under navnet 'Il Falco' - der betyder falken på italiensk.

Mario Ferri er faktisk en meget velkendt baneløber, når det gælder VM.

Tilbage i 2010 til VM i Sydafrika løb han på banen i semifinaleopgøret mellem Spanien og Tyskland, hvor havde sin Superman-trøje på med teksten "Lippi. Jeg sagde det jo".

Det var en hentydning til den italienske landstræner, Marcello Lippi, som ikke udtog Antonio Cassano til VM-truppen - og Italien røg ud i gruppespillet. Inden da havde Mario Ferri løbet på banen i en Serie A-kamp, hvor der stod på trøjen, at Lippi skulle udtage Cassano.

I 2014 løb han på banen i kampen mellem Belgien og USA - igen iført sin Superman-trøje - med teksten "Save Favelas Children".

Ifølge Daily Mirror har han også været anholdt i Forenede Arabiske Emirater, da han løb på banen i VM-finalen for Klubhold, der blev afviklet i Dubai.

Det var i en kamp mellem TP Mazembe og Inter Milan. Dengang stod der "Free Sakineh" på hans trøje, som på det tidspunkt var en iransk kvinde, der var i fare for at blive dømt til stening.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE