Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Slagter Arsenals fans: De er idioter!

Af Emil Plovgaard
24.05.2023 Kl. 10:34
Den kendte rocksanger mener, at Arsenals fans er idioter.

Arsenal førte på et tidspunkt med otte point ned til Manchester City.

Siden gik drømmene om en mulig titelfejring dog fløjten, og det endte i stedet som vanligt: Manchester City trak sig sejrsrigt ud af guldkampen.

Dermed har Pep Guardiolas mandskab vundet Premier League i fem ud af de seneste seks sæsoner.

LÆS OGSÅ: Chelsea-stjerne på vej til Saudi-Arabien?

Selvom de færreste nok havde forestillet sig, at Arsenal ville være en reel mesterskabsudfordrer inden sæsonen, lignede det længe, at klubben ville slutte sin 19 år lange Premier League-tørke.

Men ak, sådan skulle det ikke gå. Og det er noget, der glæder Noel Gallagher, der er forsanger i Oasis og desuden stor tilhænger af Manchester City.

– Det faktum, at Arsenal afleverede titlen til os ved at tabe til Nottingham Forest, gør det en smule sødere, for de fejrede allerede titlen tilbage i januar, gjorde de ikke?

– Når Pep talte om, at man skal være der i slutningen af sæsonen, sagde vi til Arsenals fans, at det er de sidste seks kampe, der gælder, og hvis City ville være på skuldrene af jer dér…

– Ingen forventede, at Arsenal ville forære os titlen, men man kunne mærke, at da vi slog dem ganske overlegent, så var det, som om, gassen gik ud af ballonen.

Gabriel Jesus og Oleksandr Zinchenko hjalp på hver sin vis med til at gøre Arsenal til reelle titeludfordrere, og for nylig kom det frem, at Arsenal pønser på at hente Ilkay Gündogan, der har været en vigtig faktor for City siden 2016.

Men det sker ikke, mener Gallagher.

– Han skifter ikke til Arsenal. Ingen chance! Hvorfor skulle man forlade City til fordel for Arsenal? De kan ikke betale ham flere penge. De vinder ikke noget.

Slutteligt rundede Gallagher af med endnu en tilsvining af Arsenals fans.

– Jeg elsker alt ved den flok, for deres fans er idioter! Det er de! De har flere fankanaler end nogen anden klub i sportsverdenen. Der er omkring 1.000 af dem, og man kan ikke søge på YouTube uden at støde på en af disse, siger Gallagher til talkSPORT.

LÆS OGSÅ: United byder 470 millioner på Chelsea-stjerne

LÆS OGSÅ: To Premier League-klubber vil have dansker

 

Annonce