AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2019 21:15
Sky: Watford viser interesse i senegalesisk landsholdsspiller

Watford er nødt til at slå klubbens transferrekord, hvis de vil have fingrene i Rennes talentfulde profil. Det erfarer Sky Sports.


Den senegalesiske landsholdsspiller Ismaila Sarr har i denne sæson været fast mand for franske Rennes i Ligue 1, hvor han har bidraget med otte mål og syv assists i 35 kampe. Præstationerne i det franske har gjort den 21-årige kantspiller interessant for flere storklubber i Europa.

Italienske Roma menes at være i forhandlinger med Rennes om et køb af den unge kantspiller, ligesom Arsenal også har udset sig Ismaila Sarr, hvis det ikke lykkedes klubben at hente Wilfried Zaha i Crystal Palace.

Endnu en Premier League-klubber viser også interesse for den senegalesiske landsholdsspiller. Sky Sports erfarer, at Watford også har set sig lune på den unge spiller, der forventes at koste £35m. Dermed skal Watford også ud at slå sin egen transferrekord, hvis et salg skal lykkes, skriver Sky Sports.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED