Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 12:14
Sky viste ikke interviewet: Klopp truer med at gå amok og "sende" tre points til Brighton

Jürgen Klopp rasede ud mod blandt andre Sky Sports og BT Sport efter sejren over Leicester.


Jürgen Klopp rettede kritik mod den engelske broadcasters efter slutfløjt mod Leicester i et interview, som Sky Sports valgte ikke at transmittere.

For i stedet for at være glad for sit mandskabs overbevisende sejr over The Foxes, truede Liverpool-træneren med at "gå amok" og "sende points" til næste spillerundes modstander fra Brighton.

Det hele drejer sig om det tætpakkede kampprogram og de engelske tv-stationers modvilje mod at ændre det, hvilket ifølge Klopp ender med at udsætte spillernes helbred for risiko.

Ole Gunnar Solskjær, Pep Guardiola og Frank Lampard har alle ytret lignende holdninger, men Klopp lagde ingen fingre imellem søndag aften.

- Sky Sports og BT Sports bliver nødt til at tale sammen, for hvis vi bliver ved med at spille onsdag og lørdag klokken 12.30, så er jeg ikke sikker på, at vi slutter sæsonen med 11 spillere på holdet, sagde Klopp i interviewet med Sky Sports.

- Jeg snakker ikke kun om Liverpool, men om fodboldspillere generelt. Pique fik en kæmpe knæskade lørdag, Saka er måske ude med en knæskade nu.

Liverpool møder i denne uge Atalanta onsdag, inden de allerede er i aktion mod Brighton lørdag klokken 12.30 engelsk tid. Champions League-kampen er svær at rykke rundt på, men kamptidspunkterne for Premier League-kampene er i høj grad noget, som de engelske tv-stationer er med til at planlægge.

- Det er et kæmpe problem. Kampe onsdag og så igen lørdag er tv-stationernes problem og ikke andet. Vi ender med at møde rystende op i Brighton, og jeg overvejer at sende dem de tre points på forhånd. Sådan er det, rasede Klopp.

Geoff Shreeves, der havde fået til opgave at interviewe Klopp, forsøgte at pointere, at klubberne selv har indgået kontrakter med tv-stationerne, som gør det muligt for de engelske broadcasters at planlægge kampprogrammet, som de gør.

Den købte Klopp dog ikke. Kontrakterne er nemlig indgået, før coronakrisen var en realitet, og Liverpool-træneren ville ønske, at man forsøgte at tilpasse sig den situation, vi nu befinder os i.

- Gentlemen, I bliver nødt til at diskutere dette problem. Jeg kan godt lide forholdet til jer, men hvis nogen nævner kontrakterne for mig igen, går jeg amok. Disse kontrakter er ikke lavet til en sæson med Covid-19, sagde Klopp.

- Vi bliver nødt til at tilpasse os. Alt har ændret sig, men tv-stationerne siger stadig; "Vi har disse kontrakter, så sådan forbliver de". Men alt har ændret sig. Hele verden har ændret sig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED