AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 15:05
Sky: Everton opgiver to topkandidater til managerposten

Sam Allardyce og Marco Silva er angiveligt ude af billedet til at blive Everton-manager.


For næsten en måned siden blev Ronald Koeman fyret i Everton efter en yderst skuffende sæsonstart, og sidenhen har the Toffees ledt efter en afløser for hollænderen.

Ifølge Sky Sports er Everton ved at være ret frustrerede over ikke at have fundet en ny manager. I weekenden fortalte Sam Allardyce, at han ikke længere var interesseret i rollen hos Premier League-klubben, og dermed forsvandt en af kandidaterne til jobbet.

I går tog Everton kontakt til Watford omkring muligheden for at ansætte Marco Silva, men the Hornets afviste forespørgslen, selvom Silva angiveligt er interesseret i jobbet. Hans kontrakt med Watford inkluderer dog ikke en klausul, så han kan ikke komme ud af kontrakten uden klubben accept.

Dermed er to af topkandidaterne ude af jobbet, og i øjeblikket ser det heller ikke ud til, at hverken Sean Dyche eller Diego Simeone får jobbet hos Everton. Dermed øges chancerne konstant for, at David Unsworth kan få lov til at fortsætte som midlertidig manager for Merseyside-klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED