Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sky: Denne straf forventer Manchester City at få

Af Jeppe Augustsen
08.02.2023 Kl. 07:56
Manchester City er efter sigende klar over, at der kan få en straf på vej.

Manchester Citys juridiske hold er kommet på arbejde, da klubben har mere end 100 sigtelser hængende på sig, efter at en undersøgelse fra Premier League er blevet afsluttet.

Sagen kan føre til mange mulige strafkendelser, hvor tvangsnedrykning bl.a. er en mulighed.

En uafhængig kommission skal nu afgøre, hvordan hele sagen ender, mens Manchester Citys advokater arbejder hårdt på at frifinde klubben for de mange sigtelser.

Men ifølge Sky Sports er man klar over, at der kan komme en straf, hvis de blive fundet skylde i flere af sigtelserne, og her tænker man ikke på tvangsnedrykning.

Sky Sports melder, at Manchester City forventer at få en mindre pointstraf, såfremt de bliver kendt skyldige. 

Manchester City har fået 115 sigtelser mod sig for at have overtrådt følgende regler:

● Manchester City har ikke leveret nøjagtige økonomiske oplysninger, der giver et sandt og retvisende billede af klubbens økonomiske position, især med hensyn til dens indtægter (herunder sponsorindtægter), de nærtstående parter og dens driftsomkostninger. Overtrædelserne spænder over ni sæsoner.

● Manchester City har ikke overholdt reglerne om, at alle detaljer om løn til managerne skal være inkluderet. Der er tale om fire sæsoner, hvor Manchester City har overtrådt reglerne.

● Manchester City har ikke levet op til reglerne om, at klubben skal inkludere alle detaljer om løn til spillerne i sine kontrakter. Her er der tale om seks sæsoner, hvor reglerne er blevet overtrådt.

● Manchester City har ikke levet op til UEFAs Financial Fair Play-regler i sæsonerne fra 2013/14 til og med 2017/18.

● Manchester City har ikke levet op til Premier League-reglerne vedrørende rentabilitet og bæredygtighed i tre sæsoner fra 2015/16 til og med 2017/18-sæsonen.

● Manchester City har ikke samarbejdet med Premier League om at hjælpe til i undersøgelsen ved at levere dokumenter og oplysninger i god tro.

LÆS OGSÅ: Avis: Så langt ned kan Manchester City blive tvangsnedrykket

LÆS OGSÅ: Manchester United jagter to stjerneangribere – men hvem skal de vælge?

LÆS OGSÅ: Manchester City forventer, at Pep Guardiola forlader klubben

Annonce