Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 23:55
Skræmmende historie: 'Meget giftigt arbejdsmiljø i Chelsea FC'

En skræmmende historie om ydmygelse og mobning er kommet ud i amerikansk avis.


The New York Times bringer en skræmmende historie omkring arbejdsmiljøet i en bestemt afdeling hos Chelsea FC. 

Det gælder marketingsafdelingen, hvor direktør, Gary Twelvetree, beskyldes af nuværende- og tidligere ansatte for at være skyld i et meget giftigt arbejdsmiljø. Der er angiveligt tale om en afdeling på 50 personer, hvor 10 personer har sagt op på samme tid.

Den amerikanske avis har interview ansatte, som vil være anonyme, hvor de har fortalt om at være stresset og have angst pga. arbejdet i London-klubben.

På møder har ansatte været beordret af Gary Twelvetree til at forlade lokaler på en ydmygende måde, der defineres som mobning. 

Artiklen fortsætter under videoen

Tilbage i januar kom klubben med den triste melding om, at den tidligere ansat, Richard Bignell, var afgået ved døden. Han var ansat længe i klubben og havde ansvaret for Chelsea TV. Han endte med at begå selvmord efter at være blevet fyret i september sidste år, hvor en ligssynsrapport relaterede tragedien til fyringen.

Efter Richard Bignells død fik klubben flere og flere opsigelser i marketingsafdelingen.

Det giftige arbejdsmiljø har været under Abramovich-æraen, og ifølge avisen blev det ikke bedre under sanktionerne mod den tidligere klubejer, hvor ansatte frygtede for deres job.

The New York Times beretter, at da de fik nys om arbejdsmiljøet under Gary Twelvetree, tog de kontakt til klubben under de nye ejere. Herefter kom der en meddelelse fra klubben, hvor de meddelte, at de vil ansætte nogle eksterne, som skulle undersøge sagen. 

En tidligere ansat har også fortalt avisen, at det blev berettet til den nu tidligere formand, Bruce Buck, men der ikke skete meget ved det. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE