Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skifter til sommer: Stor Benfica-profil på vej til Premier League?

Af Morten Bruun Jørgensen
13.03.2023 Kl. 08:24
Benfica mister endnu en profil til sommer, og der er bud efter ham fra Premier League.

Darwin Nuñez, Carlos Vinicius og Enzo Fernàndez har i løbet af de seneste to transfervinduer forladt Benfica til fordel for Premier League-klubber, og nu kan endnu en spiller fra den portugisiske storklub være på vej til England.

For ifølge The Athletic har spanske Alejandro Grimaldo besluttet sig for, at han ikke vil forlænge sin kontrakt med Benfica, og dermed kan han skifte transferfrit efter denne sæson.

Det har Nice allerede fået øjnene op for, og den franske Ligue 1-klub har givet et flot bud til Grimaldo, men ifølge The Athletic er et skifte til Premier League mere attraktivt, og der har været forhandlinger med både Fulham og Nottingham Forest.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United er klar til at slå transferrekord til sommer

Også spanske og tyske klubber er blevet sat i forbindelse med den 27-årige spanske landsholdsspiller, som siden 2016 har været en del af Benfica.

Her har han i alt spillet 291 kampe på førsteholdet, hvor det er blevet til 24 scoringer og 63 målgivende afleveringer, og han har i denne sæson en stor rolle i, at Benfica regnes som et af Europas bedste hold på nuværende tidspunkt.

Annonce