AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 16:54
Skifte under opsejling? Tottenham-talent træner med i danskerklub

En af Tottenhams talenter har ikke formået at bryde igennem på førsteholdet, og han arbejder nu på at få et klubskifte i stand.


Tilbage i 2016 fandt Mauricio Pochettino de store ord frem og kaldte Marcus Edwards for Mini-Messi. Det har dog været ganske svært at få øje på sidenhen.

Den 20-årige englænder har ikke formået at slå igennem på Tottenhams førstehold indtil videre, og han var heller ikke inkluderet i klubbens trup til sommerens træningslejr i Singapore og Kina – og det trækker måske op til et skifte.

Lokalmediet football.london erfarer nu, at midtbanespilleren træner med hos danskerklubben Brentford, hvor han forsøger at overbevise Thomas Frank om at give ham chancen.

Hvis Marcus Edwards ender med at skifte til Brentford vil han blandt andre blive holdkammerat med Henrik Dalsgaard og Christian Nørgaard, hvoraf sidstnævnte huserer på midtbanen for Championship-klubben.

Marcus Edwards har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2020, og han er i øjeblikket kun noteret for én kamp på førsteholdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED