Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Skifte under opsejling: Chelsea har afholdt møde i London om United-emne

Af Kasper Leif Pedersen
14.03.2023 Kl. 11:53
Der blev afholdt et møde i London i sidste uge mellem Chelsea og repræsentanter for Borussia Dortmund-stjernen.

Vi kunne tidligere i dag, tirsdag, skrive, at Chelsea havde et godt øje til Benjamin Pavard fra Bayern München.

Dog er den franske landsholdsback ikke den eneste spiller fra Bundesligaen, som Graham Potter & co. har i kikkerten fra Tysklands bedste fodboldrække. 

For der har angiveligt været afholdt et møde i Englands hovedstad, London, i sidste uge, hvor Chelsea var i dialog med repræsentanter for Borussia Dortmunds Gregor Kobel om et muligt skifte.

Det oplyser Patrick Berger, som er chefreporter for det tyske medie SPORT1.

– Kobels præstationer har vakt begær. Først og fremmest hos Manchester United og Chelsea FC. Vi har nu erfaret, at der var et møde før Borussia Dortmund-kampen (mod Chelsea,red.) i London med en rådgiver fra Kobels agentur og med folk fra Chelsea FC, som er meget interesserede.

Adskillige Bundesliga-eksperter har kaldt den 25-årige schweizer for den bedste målmand i Bundesligaen i øjeblikket, hvor topklubberne for længst har registreret hans toppræstationer for Schwarzgelben.

Den normalt velinformerede schweiziske avis Blick rapporterede også tidligere interesse fra Manchester United og Chelsea i Borussia Dortmund-stjernen, hvor begge klubber ønsker at styrke sig strategisk på målmandsposten.

Patrick Berger fortsætter:

– David de Gea er 32 år og vil ikke spille for United for evigt. Chelsea er heller ikke rigtig overbevist om Kepa (Arrizabalaga,red.). Begge klubber vil have en person mellem stængerne, som vil være nummer et de næste otte, ni eller ti år. Derfor var der en udveksling i London, det er en del af forretningen.

Gregor Kobel har ifølge SPORT1 et prisskilt mellem €40 – 50 millioner, hvor hans kontrakt med Dortmund løber indtil 2026.

Hvis Kobel bliver solgt for det antal, så ville det være en fin handel for Borussia Dortmund, da man hentede ham i Stuttgart i sommeren 2021 for omtrent  €15 millioner. 

LÆS OGSÅ: Ikke sket i otte år: Liverpool hæver billetpriserne – det koster de nu

LÆS OGSÅ: Liverpool & City i alarmberedskab – kan hente gratis Barça-stjerne

 
Annonce