Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 09:38
Skal bruge pengene på Celtic-stjerne: Leicester klar til at sælge angriber

Leicesters jagt på Odsonne Edouard kan føre til et salg af en af klubbens nuværende angriber.


Celtic råder over en yderst spændende angriber i form af Odsonne Edouard, og den 22-årige franskmand kædes da også jævnligt sammen med et skifte til Premier League.

En af de klubber, som har Edouards navn på blokken, er Leicester, men The Foxes har ikke uanede transfermidler, og ifølge Daily Mail er de derfor klar til at sælge en af deres nuværende angribere for at få råd til Celtic-stjernen. 

Spilleren, der er blevet sat til salg, er Kelechi Iheanacho, der aldrig for alvor har bidt sig fast efter skiftet fra Manchester City i 2017. 

Forventningerne var eller store til angriberen, men han kan nu være på vej videre. 

Odsonne Edouard koster angiveligt £40 mio., mens det er uvist, hvad Leicester vil kræve for Iheanacho. I sommeren 2017 betalte de selv £25 mio., men den pris er formentlig faldet nu på grund af corona og angriberens svigtende præstationer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED