AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 14:21
Skadet Leicester-profil forventes ikke at kunne spille i weekenden

Det ser ikke ud til, at Harry Maguire bliver klar til Leicesters kamp mod Burnley i weekenden på grund af en skade.


Lige nu er Harry Maguire i Bangkok for at deltage i begravelsen af Vichai Srivaddhanaprabha, men når han kommer tilbage, skal han en tur til scanning.

Lørdag eftermiddag måtte Harry Maguire lade sig udskifte i første halvleg mod Cardiff, og det er endnu uvist, hvor alvorligt det ser ud med englænderens knæ, som tvang ham til at forlade banen.

The Telegraph skriver, at Leicester-profilen skal testes og scannes efter hjemkomsten fra Bangkok, men det lader dog ikke til, at han kan blive klar til at spille den kommende Premier League-kamp mod Burnley.

Samtidig er Leicester også i kontakt med lægestaben på det engelske landshold, da der i næste uge venter en landsholdssamling, hvor Harry Maguire er udtaget. Lige nu er også usikkert, om midterforsvareren kan deltage i de kommende kampe mod USA og Kroatien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED