Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2021 19:13
Skadet i 20 måneder: Manchester United-spiller øjner comeback

Phil Jones er begyndt at se lyset for enden af tunnelen efter et langt skadesforløb.


26. januar 2020.

Det er seneste gang, at Phil Jones har spillet en førsteholdskamp for Manchester United, men inden alt for længe kan den engelske forsvarsspiller være til rådighed for Ole Gunnar Solskjær igen.

Jones har været hårdt plaget af skader, men nu begynder det at lysne for den tidligere Blackburn-spiller, som har fået nogle minutter i benene for reserveholdet.

- Jeg har det godt i øjeblikket. Jeg har været gennem helvede og tilbage igen over de seneste par år. Jeg havde problemer med mit knæ, og der kom et tidspunkt efter lockdown, hvor jeg tænkte, at nok var nok. Jeg holdt mig i god form henover lockdown og kom tilbage, fortæller Jones til klubbens officielle podcast.

- Heldigvis kan jeg se lyset for enden af tunnelen nu, og jeg er tilbage i træning og har spillet et par kampe for lukkede døre, og jeg har det rigtig godt i øjeblikket.

Jones, der har været i klubben siden 2011, har kontrakt frem til sommeren 2023.

Han er noteret for 224 kampe for De Røde Djævle.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE