AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 13:18
Sir Alex, Leicester-indkøb og Bailly: Tre nøglepunkter i Maguire-jagten

Manchester United synes vældigt interesserede i Leicesters Harry Maguire, men der er stadig et stykke vej endnu, før De Røde Djævle kan sikre sig den engelske midterforsvarer. Her har Manchester Evening News kigget på tre nøglepunkter i kampen om Maguire.


1. Mike Phelan og Sir Alex Ferguson
Manchester Uniteds assistenttræner, Mike Phelan, er efter sigende rigtig stor fan af Harry Maguire. Han kender den 26-årige englænder godt fra deres fælles tid sammen i Hull - og sidste år udtalte han følgende om Maguires kvaliteter: 

- Harry var fantastisk i Sheffield United, men han skulle lige finpudses. Hans krop udviklede sig. Alting er en større sag nu - diæt, søvn. Information er tilgængeligt, der kan gøre én til en bedre sportsmand. Det er ikke blot fysisk, men også mentalt. Det skulle Harry lære, og det gjorde han. Han ønskede konstant at vide, hvor langt han var kommet. Phelan var manden, der gav Maguire sin første Premier League-kamp fra start tilbage i 2016 og - sammen med Sir Alex Ferguson - skulle han være meget insisterende på, at den tidligere Sheffield-spiller bør hentes. Ferguson så Maguire spille i FA Youth Cup-finalen i 2011, for Sheffield United, mod Manchester United - og har efter sigende været fan af ham siden da. Det er måske disse to, der skal overtale Ed Woodward om at betale prisen for Maguire. 

2. Leicesters indkøb denne sommer
Leicester har denne sommer haft den store tegnebog og har sammenlagt brugt i nærheden af £70 millioner for Newcastles Ayoze Perez samt Youri Tielemans fra AS Monaco. Det har blandt United-fans ført til den tanke, at The Foxes muligvis er tvunget til at sælge spillere. Men det er specielt rygterne, der sætter Brendan Rodgers' tropper i forbindelse med Burnleys James Tarkowski og Brightons Lewis Dunk, der bør være spændende for United-fans. 

3. Eric Bailly og Axel Tuanzebe
Formen hos Manchester United-duoen Axel Tuanzebe og Eric Bailly gennem sommerens pre-season kan også være afgørende for, hvorvidt Manchester Uniteds føler, at det er nødvendigt at bruge mange penge på en midterforsvarer. Indtil videre har al lyd fra Manchester antydet, at Ole Gunnar Solskjær er villig til at bruge store penge på en midterforsvarer. Det skal dog noteres, at der skal nogle rimelig heroiske præstationer til fra Bailly og Tuanzebe, hvis de skal overtale Solskjær om, at United ikke bør hente en ny spiller til midterforsvaret.

Spillere som Phil Jones, Chris Smalling og Marcos Rojo synes dog af have udspillet sin chance i kampen om en fast plads hos United - bør man antage - og bør blot anses som backup-muligheder til Victor Lindelöf. Derimod er Bailly - når han er skadesfri - en glimrende forsvarsspiller og kan gøre pladsen som Lindelöfs kompagnon til sin egen, mens Axel Tuanzebe for nyligt blev belønnet med en ny kontrakt af United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED