AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 10:48
Silva før Manchester-derby: Vi har fordelen mod United

Magtbalancen er tippet i The Cityzens favør, mener David Silva.


David Silva føler, at Manchester City har fordelen i lokalopgøret med bysbørnene fra Manchester United på søndag.

Nok vandt Manchester United det sidset Manchester-derby med 3-2 efter et stort comeback i anden halvleg, men City er endt bedre i Premier League-tabellen i samtlige sæsoner, siden Sir Alex Ferguson gik på pension.

Men ifølge David Silva tippede magtbalancen allerede før den legendariske United-træner sagde stop, nemlig med 6-1 øretæven på Old Trafford i 2011.

- Derbyet har ændret sig, siden jeg ankom til klubben. Den store ændring skete, da vi vandt 6-1 på deres hjemmebane, siger Silva til ESPN.

- Respekten er der altid, uanset hvem du spiller mod, men i dag har måden, United ser på City på, ændret sig, og vi har vundet overhånd.

Men selvom Manchester United ikke har vundet mesterskabstitlen siden 2013, mener Silva fortsat, at lokalderbyet er på størrelse med El Clasico-opgøret i Spanien mellem Barcelona og Real Madrid.

- Kampen har stor indvirkning på resten af sæsonen, og uanset hvad resultatet bliver, har det stor effekt. United halter måske lidt i øjeblikket, men de har et stærkt mandskab, og når sæsonen slutter, vil de ikke være langt bag os, siger Silva forud for Manchester-derbyet, som spilles på søndag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED