AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 09:35
Silva åbner op om svær tid: Jeg spiste eller sov ikke

David Silva lægger ikke skjul på, at han havde det utrolig svært, da hans søn i sidste sæson kæmpede for livet.


I sidste sæson blev David Silvas søn, Mateo, født alt for tidligt, og lå i flere måneder og kæmpede for livet.

Manchester City-stjernen fløj frem og tilbage fra England til Spanien for at se sin søn så meget som muligt, og det tog hårdt på ham, men fodbolden var hans flugtrute.

- Det var virkelig en svær tid. Det var hårdt at se ham på hospitalet i så lang tid. Han var i Spanien, og derfor skulle jeg rejse meget og kunne næsten ikke træne, siger David Silva til BBC.

- Jeg sov ikke ret meget, og jeg spiste næsten heller ikke, men heldigvis hjalp holdet mig meget. 

- Det eneste tidspunkt, hvor jeg kunne få det ud af hovedet, var ved fodbolden. Det var først efter kampene, at jeg tænkte på det igen, så det var en god flugtrute for mig, lyder det fra Silva. 

Heldigvis var Mateo stærk og overlevede. Nu er han udskrevet fra hospitalet, og David Silva bar sønnemand med ind på banen før kampen mod Huddersfield sidste måned.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED