Af Anton Røjmer Dalsgaard
22.02.2020 Kl. 17:03
Lørdagens kamp mellem Sheffield United og Brighton endte uafgjort.

Sheffield United har været meget fremadstormende i denne sæson og overrasket alt og alle med deres flydende spil.

I dag stod The Blades overfor Brighton, der har haft en noget anden sæson end hjemmeholdet.

Kampens første mål faldt til hjemmeholdet, da der efter 25 minutters spil opstod en chance til Enda Stevens, der resolut sparkede bolden i kassen til 1-0.

Den føring formåede hjemmeholdet dog ikke at holde til pause, da Neil Maupay på oplæg af Adam Webster kunne udligne til 1-1.

I anden halvleg skete der ikke store ændringer på holdene, og derfor sluttede kampen ved stillingen 1-1.

Derfor ligger Sheffield United fortsat nummer seks med samme antal point som Tottenham, der i dag tabte til Chelsea.