AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 12:44
Shearer blander sig: Aguero er større end Henry

Premier Leagues mest scorende mand mener, at Sergio Aguero er en større spiller end Thierry Henry.


Både Thierry Henry og Sergio Aguero er blandt Premier Leagues bedste spillere nogensinde, men den argentinske målræv trumfer franskmanden på grund af hans afslutningsevne. Det mener Alan Shearer, som ofte selv bliver nævnt i diskussioner om Premier League-æraens greatest.

- Begge er de blandt de bedste udenlandske spillere, i hvert fald angribere, som ligaen nogensinde har haft, selvom man også bør medregne Didier Drogba. De er to giganter, sagde Shearer på BBC.

Men presset til at skulle vælge én af de to, peger Shearer på Aguero, selvom Newcastle-legenden anerkender, at de var to forskellige spillere.

- Thierry var anderledes, for han kom fra kanterne, mens Aguero er en mere typisk frontangriber.  Begge er store spillere, men hvis jeg skal vælge, tager jeg Aguero på grund af hans afslutningsevne. 

- Jeg er en stor fan af ham. Jeg sagde for år tilbage, at han var verdensklasse og blev ved med at producere år efter år. Det er utroligt, at sidste sæson var den eneste gang, han har været på PFA Team of the Year, sagde Shearer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED