Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Shaw udgik: Nu opdaterer ten Hag

Af Morten Bruun Jørgensen
11.02.2024 Kl. 20:45

Luke Shaw blev taget ud i pausen, da Manchester United søndag slog Aston Villa. Det kunne måske få mange til at tænke, at englænderen er skadet. 

Det blev Erik ten Hag naturligvis også forhørt, da han talte med pressen efter kampen. Her kunne den hollandske manager giver en opdatering, og heldigvis for United og Shaw var det ikke dårligt nyt. 

– Vi tog vores forholdsregler med Luke Shaw. Vi kender hans skadeshistorik. Han har haft for mange skader, og vi kunne ikke tage chancer. Vi ønsker ikke at undvære ham i seks uger, sagde ten Hag ifølge BBC-journalisten Simon Stone

Dermed kunne noget altså tyde på, at Shaw i løbet af første halvleg har mærket en lille smule. Derfor besluttede Erik ten Hag at tage ham ud efter 45 minutter, hvorefter Victor Lindelöf erstattede ham. 

Rasmus Højlund har nu opnået noget, som ingen andre danskere har gjort før ham i Premier League.

I denne sæson har den 28-årige venstre back blot spillet 11 af 24 Premier League-kampe for Manchester United. En muskelskade satte ham ud i næsten tre måneder, mens han også missede et par kampe lige efter jul. 

Han er dog startet inde i de seneste tre Premier League-kampe og vil være et savn for Erik ten Hag, hvis han igen nu skal sidde ude. 

Manchester Uniteds næste kamp er den 18. februar på udebane mod Luton. 

Læs vores karakterbog fra opgøret mellem Aston Villa og Manchester United her.

Annonce