Sen udligning sikrede Leicester uafgjort mod West Ham

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
20.04.2019 Kl. 16:11
West Ham og Leicester delte takket være en sen scoring af Harvey Barnes.

Harvey Barnes valgte et fornuftigt tidspunkt at score sit første Premier League-mål på, for den sene scoring sikrede The Foxes ét point fra den svære udekamp mod West Ham med resultatet 2-2.

Michail Antonio lagde kampen ud med at fortsætte sine fine takter fra nederlaget til Manchester United i sidste spillerunde og åbnede scoringen i en kamp, hvor særligt Leicester havde svært ved at finde spillet i de første 45 minutter.

Men Brendan Rodgers' mandskab kom ud med fornyet håb til anden halvleg, og en formstærk Jamie Vardy bragte balance i regnskabet, da han med en lang tå dirigerede Ben Chilwells indlæg ind i nettet.

Men bedst som man troede, at Leicester måske skulle sætte sig på kampen, var det Lucas Perez, som pludseligt var på pletten og sendte en repost på stolpen ind i målet på en chanceløs Kasper Schmeichel.

Forinden var Harvey Barnes dog blev indskiftet, og den 21-årige Leicester-spiller blev med et stærkt løb spillet fri i dybden af Youri Tielemans i starten af kampens overtid.

Den chance udnyttede han til at score sit første Premier League-mål, så Leicester kunne drage fra London med et enkelt point i bagagen.