Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Scholes til United: Glem alt om Kane - og køb ham her

Af Emil Plovgaard
18.03.2023 Kl. 15:48
Paul Scholes kommer med en opfordring til Erik ten Hag og kompagni.

En ny angriber er en af prioriteterne hos Erik ten Hag og Manchester United i sommerens transfervindue.

Som en nødløsning erhvervede klubben sig i januar hollandske Wout Weghorst på en lejeaftale sæsonen ud, og Anthony Martial har været særdeles skadesplaget i de seneste år.

Marcus Rashford har løst de fleste offensive problemer for De Røde Djævle, men en ny 9'er er i høj kurs på Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Her er Jude Bellinghams foretrukne klub

Adskillige spillere har i den sammenhæng været kædet sammen med et skifte til klubben, blandt andre Tottenhams Harry Kane og Napolis Victor Osimhen.

Men nu kaster Paul Scholes et nyt navn ind i bowlen – nemlig Inters argentinske VM-vinder Lautaro Martinez.

– Jeg kan godt lide Lautaro Martinez fra Inter. Jeg mener, at han er en "ten Hag-spiller". Han (Erik ten Hag, red.) kan godt lide en centerforward, som løber rundt, er aggressiv og går ind i duellerne.

– Jeg kan godt lide Uniteds nuværende muligheder. Jeg kan godt lide Rashford og Martial, men Martial kan ikke holde sig skadesfri. Så der er andre muligheder derude, siger Scholes til engelske BT Sport.

Martinez har gang i endnu en god sæson, idet han står noteret for 17 mål og syv oplæg i 37 kampe. Det bringer hans samlede måltotal op på 122 i 218 kampe for klubben.

På landsholdet er han også særdeles målfarlig, hvor han har scoret 21 mål i 46 kampe for Argentina.

Det vides ikke, om Inter vil sælge en af klubbens nøglespillere til sommer. Der resterer fortsat tre år af Martinez' kontrakt.

Det er ikke første gang, at Martinez sættes i forbindelse med et skifte til Premier League. For nogle somre siden blev han også koblet sammen med Tottenham og Arsenal.

Inter er hans første klub på europæisk jord, idet den italienske storklub hentede ham fra Racing Club i hjemlandet i 2018.

LÆS OGSÅ: Arsenal-spiller misser landskamp

 

Annonce