AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 11:00
Scholes kritiserer Ljungberg: Tag dog et jakkesæt på

Paul Scholes er langt fra tilfreds med Freddie Ljungbergs påklædning i gårsdagens opgør mod Norwich.


Freddie Ljungberg stod i går for første gang i spidsen for Arsenal, da de spillede 2-2 på udebane mod Norwich. 

Efterfølgende har the Gunners fået kritik for præstationen, men det er ikke kun spillet på banen, der nu bliver kommenteret på. 

Ljungberg møder således kritik fra den tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes for ikke at iføre sig et jakkesæt:

- Man skulle tro, at han ville være iført et jakkesæt for at vise stolthed over jobbet, udtaler Scholes til Premier League Productions. 

- I mine øjne er det en god start at møde op i skjorte og slips for at vise noget disciplin. Jeg tror ikke, at han vil være den rette mand til jobbet. 

Ljungberg havde i stedet iført sig en trøje med en skjorte indenunder, hvilket pudsigt nok er samme påklædning som Scholes var iført, da han for første gang stod i spidsen for Oldham. Senere i opgøret iførte svenskeren sig dog en Arsenal-jakke. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED